diumenge, 3 d’abril del 2011

Retorn al abans

Es interessant reanudar un blog amb tantes coses per explicar que de fet no se per on començar. I es interessant perque crec que hi han tantes coses a dir que no sabria definir que es allò més important. I es que veritablement no se que podria anar primer.

Començarïa pot ser amb el meu amic Oscar Cuesta, protagonista a nivell nacional gràcies a la seva passió, en el minut final de transmissió de l'Unicaja - Reial Madrid a 360ACBTV. L'Oscar, ha sortit a El Mundo Deportivo, a Cuatro, i molt més llocs i ahir, vaig tenir la sort de topar-me amb ell, a una pista de bàsquet (com si no), després de molts intents inútils, per ambdues parts, per quedar a fer un cafè i xerrar de com va tot, recordant com han canviat aquells temps d'exjugador meu i els seus inicis d'entrenador a l'APADA Sagrat Cor fins ara.

I tant ell com la seva passió per bàsquet no han canviat res, ni aquest moment de glòria mediàtica que ha sofert, ni la estima que li te el món del basquetbol, especialment el femení (i això es refereix al seu suport al bàsquet femení - www.masbasket.com, Gigantes del Basket -no penseu malament!), ha fet que deixi de ser el mateix Oscar que fa 4 anys donava la benvinguda a Territori Bàsquet Colomenc. Igual, igual.

I ahir, aixì vaig trobar l'Oscar, en el partit previ al Sub 21 de l'UBSA, després de trobar-me a Miquel Dieste (un troç d'entrenador i excel.lent persona que es mereix un article independent) i l'encantadora Tania Perez (Lliga Femenina 2) que continua tant senzilla com sempre i acompañada de tota una campiona d'Europa amb la selecció espanyola, com Marta Arbizu.

I del partit del Sub 21?. Buffff. Ja no tinc idees.........


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada