divendres, 13 de juny del 2014

Una temporada atípica (primera part)

La temporada 2013-2014 ha estat una temporada diferent, en molts aspectes. 

A la Primera Catalana, el Bàsquet Neus, després de fregar l’ascens la temporada del seu debut a la Copa Catalunya, va ser víctima de les lesiones, que van fer trontollar el canvi a la banqueta dels blaus després un cicle victoriós. Una inèrcia que va portar per un camí forçat i on el desgast d’aquesta situació va portar a un playoff de permanència on la il·lusió del jugadors no va ser suficient per salvar la categoria i tornar a una Segona Catalana, on el Bàsquet Neus tornarà a ser un dels equips destacats la propera temporada. 

A la Segona Catalana, el CB Santa Coloma començaria l’any 0 després de renunciar a la Copa Catalunya amb un ascens i un Campionat de Catalunya de Segona Catalana, amb autoritat. El projecte del sènior “B” de la temporada anterior va ser completat amb un superclasse com Alex López, i dos reforços més totalment diferents però amb molt pes específic a la plantilla, com el jove Nil Vidal i el veterà Juan “Juanito” Rodriguez, que retornava a la que va ser casa seva. 

A la Tercera Catalana, l’ADE Fuster i la Gramenet BC van creuar camins per tenir el mateix resultat al final de temporada. Els verds, després del descens la temporada anterior, van començar molt forts però al final de la primera volta algunes derrotes puntuals van fer perdre perspectiva respecte als primers llocs i que ja no van poder recuperar especialment després d’una derrota a la pista de Maristes Sants Les Corts. La Gramenet BC, amb continuïtat de la temporada anterior, va pagar la seva irregularitat amb victòries davant dels equips de la part alta però derrotes amb equips teòricament més dèbils el que li va perdre opcions d’ascens massa d’hora. 

Una temporada atípica (primera parte)

La temporada 2013-2014 ha sido una temporada diferente, en muchos aspectos. 

En Primera Catalana, el Bàsquet Neus, después de rozar el ascenso la temporada de su debut a Copa Catalunya, fue víctima de las lesiones, que hicieron tambalear el cambio en el banquillo de los azules después un ciclo victorioso. Una inercia que llevó por un camino forzado y donde el desgaste de esta situación trajo a playoff de permanencia donde la ilusión del jugadores no fue suficiente para salvar la categoría y volver a una Segunda Catalana, donde el Bàsquet Neus volverá a ser uno de los equipos destacados la próxima temporada. 

En Segunda Catalana, el CB Santa Coloma empezaría el año 0 después de renunciar a la Copa Catalunya con un ascenso y un Campionat de Catalunya de Segunda Catalana, con autoridad. El proyecto del sénior “B” de la temporada anterior fue completado con un superclase como Alex López, y dos refuerzos más totalmente diferentes pero con mucho peso específico en la plantilla, como el joven Nil Vidal y el veterano Juan “Juanito” Rodríguez, que devolvía a la que fue su casa. 

En Tercera Catalana, la ADE Fuster y la Gramenet BC cruzaron caminos para tener el mismo resultado al final de temporada. Los verdes, después del descenso la temporada anterior, empezaron muy fuertes pero al final de la primera vuelta algunas derrotas puntuales hicieron perder perspectiva respecto a los primeros lugares y que ya no pudieron recuperar especialmente después de una derrota en la pista de Maristes Sants Les Corts. La Gramenet BC, con continuidad de la temporada anterior, pagó su irregularidad con victorias ante los equipos de la parte alta pero derrotas con equipos teóricamente más débiles lo que le hizo perder opciones de ascenso demasiado temprano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada